НЕДВИЖНОСТИ ЗА ПРОДАЖБА

IMG_20190218_113035.jpg

РАСПРОДАДЕНО

Прекрасен нов и модерен станбен објект лоциран на ридовите на планината Водно во населбата Сопиште со најмногу сончеви денови, на само 6км од Скопје далеку од градскиот метеж и аерозагадувањето.

€ 639.00/m2

Трособен Стан - Скопје, Аеродром, ул. Руди Чајавац

78m2 – Стан со две спални за продажба € 67.500,00 

Трособен стан со две спални, пространа

дневна соба и терпезарија, одвоена кујна и

балкон со прекрасен поглед на градот,

лоциран на совршена локација со воените

кули во  населбата Стар Аеродром.

IMG_20201110_141222_1.jpg