top of page

Недвижности за продажба

Image-empty-state.png

Се продава

Деловен Простор - Кисела Вода, ул. Народни Херои, Скопје

спални

бањи

квадратура

140

Image-empty-state.png

Се продава

Стан со една спална соба - Антико, Карпош 4, Скопје

спални

1

бањи

1

квадратура

64.5

Image-empty-state.png

Продаден

Стан со две спални соби - Скопје, Буњаковец 2, ул. Петар Поп Арсов

спални

2

бањи

1.5

квадратура

97

Image-empty-state.png

Се продава

Стан со две спални соби - Скопје, ул. Никола Русински, Лептокарија Карпош 3, Скопје.

спални

2

бањи

2

квадратура

120

bottom of page