top of page

Деловен Простор - Кисела Вода, ул. Народни Херои, Скопје

Се продава

Вид на недвижноста

Деловен простор

Спални соби

€ 197,000.00

Бањи

Модерен деловен простор совршен за канцалариско работење со рецепција (приемно одделение), две посебни канацаларии, кој изобилува со дневна светлина и решен паркинг простор. Во цената е вклучен 18% ДДВ.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на приземје

Рецепција со чекална

Две посебни канцаларии

Менаџерска канцаларија

Внатрешност: 140m²

Архива

Машки и женски тоалет

Чајна кујна

DAIKIN VRV – систем за греење и ладење

3 Приватни паркинг места

Јужна орентација

Полунаместен

Нето цена по м2: 1,192.00EUR/m2

Агент

Давор Палиќ

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација

bottom of page