top of page

Стан со две спални соби - Скопје, Буњаковец 2, ул. Петар Поп Арсов

Продаден

Вид на недвижноста

Стан

Спални соби

2

 €116,400.00

Бањи

1.5

Фантастичен простран стан со две спални соби кој има потенцијал да се трансформира во стан со три спални соби. На одлична локација во центарот на градот во населбата Буњаковец 2, позади Универзална Сала, во близина на градинка основно училиште со многу добри транспортни врски.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на први кат (со лифт)

Две спални соби

Една бања и еден тоалет

Одвоена кујна

Внатрешност: 91m²

Балкон: 6m2

Централно градско греење

Гаража на ниво -1: 13m2

Градинка “Кочо Рацин” – 1 мин. пеш

ОУ ” Ј.Х. Песталоци” – 5 мин. пеш


Агент

Давор Палиќ

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација

bottom of page