Стан со две спални соби - Скопје, Дебар Маало, ул. 8-ми Март

Се продава

Вид на недвижноста

Стан

Спални соби

2

€105.000.00

Бањи

1.5

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

Уникатен простран стан со две спални соби, со огромен потенцијал да се трансформира во екстра луксузен стан.
Се карактеризира со високи тавани и уникатен традиционален распоред.
На одлична локација во центарот на градот во населбата Дебар Маало, лоциран на мирна слепа улица, позади "Пионерски Дом Карпош", во непосредна близина на влезот на "Градски Парк Скопје".

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на први кат

Две спални соби

Една бања и еден тоалет

Одвоена кујна

Остава

Високи тавани

Внатрешност: 83m² + Балкон

Централно градско греење

Подрум: 8м2

Помошна надворешна просторија: 12m2

ОУ "Коле Неделковски" - Одалеченост: 400м (5 мин. пеш)

Агент

Андреја

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација