top of page

Стан со две спални соби - Скопје, ул. Никола Русински, Лептокарија Карпош 3, Скопје.

Се продава

Вид на недвижноста

Стан

Спални соби

2

 €185,000.00

Бањи

2

Со задоволство сакаме да Ви понудиме многу ретка можност за продажба, фантастичен простран стан, со две спални соби во Лептокарија, Карпош 3. Станот се карактеризира со голема дневна соба и терпезарија со пристап на тераса, одвоена кујна, две пространи спални соби од кои едната има пристап до тераса и две бањи. Станот има потенцијал да се пренамени во стан со три спални соби. На одлична локација, со јужна орентација, во близина на градинка, основно училиште и Skopje City Mall.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на трети кат (со лифт).

Две спални соби

Две бањи

Одвоена кујна

Внатрешност: 111m²

Балкон: 8m²

Централно градско греење

Два подруми по 4m²

Јужна ориентација


Агент

Андреа

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација

bottom of page