top of page

Стан со една спална соба - Антико, Карпош 4, Скопје

Се продава

Вид на недвижноста

Стан

Спални соби

1

€77,000.00

Бањи

1

Простран стан со една спална соби, со голем потенцијал кој изобилува со многу природна светлина и одличен отворен поглед на Водно. На одлична локација во комлексот Антико во населбата Карпош 4. Во непосредна близина се наоѓа Skopje City Mall, како и основно училиште и градинка.

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на четврти кат (поткровје)

Една спална соба

Една бања и еден тоалет

Одвоена кујна

Внатрешност: 53m²

Балкон: 9.5m2

Централно градско греење

Агент

Андреа

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација

bottom of page