Стан со три спални соби - Комплекс Верина, ул. Орман, Скопје.

Се продава

Вид на недвижноста

Стан

Спални соби

3

€350,000.00

Бањи

3

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18

Фантастичен стан со три спални соби, лоциран комплексот "Верина" еден од најлуксузните приватни станбени комплекси во државата. Станот се карактеризира со три спални соби, за секоја спална соба има посебна бања (en-suite), гостински тоалет, две дневни соби, терпезарија, ултра модерна кујна, балкон со отворен поглед према приватното езеро на комплексот.

Комплексот "Верина" е лоциран на 10км од центарот на градот и овозможува комплетен мир, спокој, луксузен и безбеден начин на живот. Комплексот има 24/7 обезебедување, базен, приватно езеро, тениски терен, терен за кошарка.

Становите доаѓаат со сопствено паркинг место.

Овој тип на стан престувува одлична инвестиција, моментално станот постигнува месечна закупнина од 2300 евра, со што бруто инвестицискиот принос изнесува 7%. Самиот комплекс е многу атрактивен за дипломати и странски државјани.

На располагање има 2 идентични станови. Цената за еден стан изнесува €350,000.00 (0% агенциска провизија за купувачите).

КАРАКТЕРИСТИКИ

Лоциран на трети кат (со лифт)

Три спални соби

Три бањи и гостински тоалет

Се нуди полунаместен

Одвоена модерна кујна

Внатрешност: 196m²

Балкон: 14m²

Ориентација: Запад

Систем со приватно централно греење и ладење
Агент

Андреја

070228206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација