Градежно земјиште – Глуво Бразда (Стенковец) 8,902m2

Се продава

Вид на недвижноста

Градежно Земјиште

Спални соби

n/a

€52.00/m2

Бањи

n/a

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Се продава градежно земјиште во близина на спортскиот аеродром Стенковец со комплетна градежна документација за изградба на индустриски објект за производство, складирање и сл.


КАРАКТЕРИСТИКИ


Пристап до асфалтиран пат

Пристап до струја

На далечина од само 700m до Магистралниот пат Скопје – Приштина

На далечина од само 3km до Обиколница – Скопје

На далечина од само 11km до граничниот премин Блаце

На далечина од само 11km до центарот на Скопје

Комплетна градежна документација

Можност за поделба на два дела

Агент

Давор

070 228 206

Основа - скица

Stan B2 i B3 (123.00m2).jpg

Локација